Heb je een algemene vraag? Check dan even de veelgestelde vragen hieronder. Nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@studio-jet.nl of een DM via Instagram (@studiojet). 
Let op: reacties via Instagram kunnen langer duren dan reacties via de mail. Vergeet bij vragen over je bestelling niet je ordernummer te vermelden! 

Bestelling ★ Plaatsen

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?
Zodra je een bestelling geplaatst hebt, gaan wij daarmee direct aan de slag. Je zult een bevestigingse-mail ontvangen in je mailbox. Gooi deze niet meteen weg, maar bewaar hem ten minste totdat je je bestelling in huis hebt! Zodra je pakketje verzonden is, krijg je daar ook een mailtje over, waar ook je factuur bij zit. Deze verzenden we niet apart per post, omdat we dan minder papier verspillen. Wil je echt een factuur per post? Zet dat dan even bij de opmerkingen bij je bestelling.  
Je wordt dus goed op de hoogte gehouden. Op doordeweekse dagen zal het 1-2 dagen duren voordat je je bestelling in de bus kunt verwachten. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan, kun je op zijn vroegst op dinsdag thuis verwachten. 

Ik heb mijn bestelling niet de volgende dag in huis, wat moet ik doen?
Wij hebben geen invloed op PostNL en kunnen dus nooit garanderen dat je je bestelling ook echt één dag na je bestelling in huis hebt. Wacht geduldig af en neem na 8 werkdagen contact met ons op, zodat we een oplossing kunnen zoeken. Houd ook in drukke perioden (bijvoorbeeld met Kerst) rekening met een langere levertijd, dus bestel op tijd als je zeker wilt zijn dat je bestelling op tijd bezorgd wordt. 

Kan ik mijn bestelling ook als cadeautje in laten pakken?
Je bestelling wordt altijd als cadeautje ingepakt. Het is mogelijk de bestelling direct te laten verzenden naar het adres van degene aan wie je het geeft, want je factuur ontvang je per e-mail. Op deze manier kan degene voor wie het cadeautje is de prijzen niet zien. 

Kan ik bestellingen retourneren?
Ja, dat kan. Check hiervoor wel even onze pagina over verzenden en retourneren hier. 

Sieraden Informatie:

Wat is het verschil tussen RVS en metaal?
Als je een sieraad koopt, dat gemaakt is van RVS, betekent dat, dat je sieraad van roestvrij staal is gemaakt. Dit houdt in dat je sieraad niet kan verkleuren, zelfs niet met douchen of zwemmen. Voor de veiligheid raden we alsnog aan je sieraad niet te dragen tijdens het zwemmen en douchen, maar het is dus wel mogelijk. Als je sieraad gemaakt is van metaal, loopt het wel het risico te verkleuren. Dit proces zal per sieraad verschillend zijn. Bij sieraden van metaal raden we aan het niet te dragen tijdens het slapen, zwemmen, douchen en afwassen (bij armbandjes). Doe je dit wel, dan loop je het risico dat je sieraad sneller verkleurt. 

Kan ik verschillende maten bestellen van de selfmade sieraden?
Meestal staat er bij de zelfgemaakte sieraden één lengte, maar omdat we het zelf maken kunnen we natuurlijk ook andere lengtes maken. Stuur hiervoor even een DM via Instagram (@studiojet) of een mailtje naar info@studio-jet.nl. Vergeet dan niet duidelijk te maken welk sieraad je bedoelt en welke maat je in gedachten hebt, dan gaan wij kijken of dat lukt!

Waar kopen jullie de sieraden in?
We krijgen deze vraag erg vaak, maar hebben besloten het antwoord hierop niet te delen. We willen graag origineel blijven in een markt met zoveel sieradenwebshops!

Instagram Dingetjes:

Doen jullie ook aan samenwerkingen?
We hebben in de afgelopen maanden een paar keer samengewerkt met meiden, maar dit doen we nu niet meer. We krijgen teveel aanvragen van iedereen en hebben daarom besloten dat we, om niemand teleurtestellen, geen promoters meer nemen. Wel is er de kans gerepost te worden als je een foto plaatst met jouw Studio Jet producten! Dit kan zowel op je story als in je feed. 

Kan ik via DM bestellen?
Ja, dit kan. Het kan door de vele DM's wel even duren voordat je berichtje met je bestelling beantwoord wordt. Als je je sieraad graag zo snel mogelijk wil hebben en geen risico wil lopen dat het uitverkocht is, bestel dan altijd via de website. Via DM zijn de verzendkosten en productprijzen hetzelfde als via de website.

 

© 2020 - 2021 Studio Jet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel