★ Verzenden

Zodra je een bestelling bij studio-jet.nl hebt afgerond, gaan wij er direct mee aan de slag! Je pakketje wordt binnen 2 werkdagen door ons verstuurd. Als we je pakketje op de bus hebben gedaan, krijg je daar nog een bevestigingsmail over. Onze ervaring is, dat je het pakketje na ontvangst van je bevestigingsmail tussen 1-2 werkdagen in huis kan verwachten. Dit kan natuurlijk variëren, afhankelijk van de drukte bij PostNL (zoals met Kerst) of door andere situaties. Houd hier dus rekening mee. 

We rekenen binnen Nederland voor sieraden en kleine accessoires €1,95 verzendkosten. Dit is voor een pakketje zonder Track & Trace. De risico's bij het verzenden zonder Track & Trace zijn voor de koper. Voor kleding en grotere accessoires varieert de verzending van €4,00 tot €6,95, afhankelijk van de grootte van het product. Deze items worden allemaal met Track & Trace code naar je verzonden. 

Grote bestelling? Voor bestellingen boven de €30 brengen wij geen verzendkosten in rekening. Deze pakketjes worden altijd met Track & Trace naar je verstuurd. 


★ Retourneren

Toch niet tevreden met je bestelde producten? Bij Studio Jet kan je producten retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn dat het pakketje binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd is, ongedragen en in originele verpakking. Vanwege hygiënische redenen mogen oorbellen niet geretourneerd worden. De retourzending is voor eigen risico en de verzendkosten zijn voor de koper.
Neem wel even contact met ons op als je een product retour zendt, via info@studio-jet.nl. Vermeld hierbij je naam, ordernummer en reden van retour. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terugboeken op je rekening. 

 

© 2020 - 2021 Studio Jet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel